Vánočák zase po roce

Ve středu 22. 12. 2021 se v hale ČZ uskutečnil, po roční „kovidové“ přestávce, tradiční vánoční turnaj dívčích týmů ve frisbee. Celkový počet přihlášených třídních družstev byl 13. Mimochodem stejný jako byl při posledních dvou vánočních turnajů. Do finálových zápasů se turnajovým pavoukem nakonec probojovaly čtyři celky z těchto tříd:  4. A, 2. A, 6.O a 1.B.

V utkání o 3. místo si to rozdaly týmy 2.A a 1.B, které by se nechaly označit jako příjemné „překvapení“ turnaje. V jejich vzájemném souboji nakonec zvítězil výběr děvčat z 1. B. Takže celkové 4.místo obsadila děvčata ze 2.A.

O celkové vítězství ve vánočním turnaji se utkala družstva děvčat ze 4. A a 6.O.. V dramatickém utkání, které nemělo jasného favorita a ve kterém nebyla nouze o kontaktní osobní souboje, nakonec zvítězil tým „Žumpy“ ze sexty v poměru 13:11. Uznání samozřejmě patří i poraženému týmu dívek ze 4.A, který vybojoval konečné 2.místo.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem týmům za účast, taktéž všem kolegyním (Andrejce, Jenny, Denise a Elišce) za pomoc při organizaci turnaje a také vyslovit přání, abychom se všichni v podobném počtu a složení potkali i v novém roce 2022. 

Díky a ahoj Pláča!

Přečteno: 1113x
Vydáno: 23.12.2021



Další články v kategorii

„CYKLISŤÁK“ – 7.O
„CYKLISŤÁK“ – 3.C
Klub anglického divadla přijímá nové členy
Ředitelské volno 9. a 10. 5.
Wellbeing Day