LETNÍ ATELIÉR HUDEBNÍ MLÁDEŽE

Pro studenty ve věku od 15 do 25 let pořádáme Letní ateliér HM, který se letos koná od 2. do 11. července 2024 v Třeboni. Akce je určena mladým lidem s aktivním i pasivním zájmem o hudbu, literaturu, divadlo, tanec, film a další druhy umění. Tato akce je určená všem, kteří mají rádi umění, rádi přemýšlí a diskutují a chtějí se intenzivně potkávat s přáteli podobných zájmů v tvůrčích dílnách, během besed s hosty, workshopů a dalších společných programů.

Letní ateliér HM bude mít letos téma NA HRANĚ a pozvání na něj už přijali tito hosté:

Další hosté z řad osobností české kultury a vědy jsou v jednání.

LETNÍ TÁBOR HUDEBNÍ MLÁDEŽE

Letní tábor HM se koná od 14. do 23. srpna 2024 v Poděbradech. Program této desetidenní letní akce je určen pro aktivní hudebníky, zpěváky a tanečníky ve věku od 12 do 20 let. Nabízí intenzivní spolupráci se zkušenými lektory hudebních a tanečních kurzů i prázdninovou atmosféru lázeňského města.

Každý účastník tábora se účastní jedné ze dvou hlavních aktivit, kterými jsou pěvecký sbor nebo smyčcový orchestr. Doplňkově je možné se účastnit například kurzů sólového zpěvu nebo kurzů hry na dechové nástroje. Kromě toho tábor nabízí výtvarné dílny a tři druhy tanečních kurzů - balet, step nebo jazz musical dance.

Další informace včetně přihlášek na letní akce jsou uvedeny na našem webu www.hudebnimladez.cz.

Pro jakékoli dotazy jsme Vám samozřejmě k dispozici - e-mail info@hudebnimladez.cz, tel. 774 115 601.

Přečteno: 548x
Vydáno: 2.7.2024



Další články v kategorii

Popřát zdraví není klišé