Naši atleti se v Táboře neztratili

Po vítězství obou našich „týmů“ v okresním kole středoškolského atletického poháru, se naše družstva zúčastnila krajského kola, které se konalo 26.9. v Táboře.
Naše dívky obsadily celkové 4.místo s bodovým součtem 6577 bodů. Na třetího v celkovém pořadí ztratily asi 250 bodů, přestože svůj výkon vylepšily o více než 500 bodů z okresního kola. Celkovými vítězkami se stal tým děvčat z SZŠ a VOŠZ (Střední zdravotnická škola) z Českých Budějovic (7384 bodů)
Družstvo chlapců, ve velmi prořídlé sestavě (7 atletů!), skončilo na celkovém 5.místě s výkonem 6996 bodů. Oproti výkonu z okresního kola sice ztratili více než 150 bodů, ale i tak statečně bojovali až do konce poslední disciplíny. Zvítězili studenti ze SPŠ strojní a stavební z Tábora (8551 bodů).
Chtěl bych tímto poděkovat všem našim studentkám a studentům, kteří se zúčastnili okresního a krajského kola SAPu (středoškolský atletický pohár), za jejich přístup, předvedené výkony a samozřejmě i reprezentaci školy.
Nesmím také zapomenou ještě jednou poděkovat celé třídě 3.A včetně jejich třídní paní učitelky Vendule Fringošové za jejich jedinečnou pomoc při organizaci okresního kola.
Díky všem Pláča!

Přečteno: 495x
Vydáno: 1.10.2024



Další články v kategorii

Den otevřených dveří 22. 10. 2024
Pozvánka na zeměpisný pořad
Austausch 2024 aneb Prohloubení přátelství za hranicemi
Odměna za bojovku – exkurze kvinty do Českých Budějovic
Veletrh VŠ aneb kam po maturitě?