Teambuilding v kvintě

Dokázali jsme to! Přežili jsme první čtyři roky zde na gymnáziu. Zbývají už jenom další čtyři nekonečně dlouhé roky, roky plné utrpení, pětek, slz a (m)učení. Ale nejen to. Čeká nás i zábava a odpočinek. A jednu takovou akci jsme absolvovali hned první týden v září. Teambuildingový kurz. Třídenní. To se v dějinách našeho skvělého prestižního gymnázia prý ještě nestalo.
Ve středu jsme se bohužel ještě učili, ale jen první čtyři hodiny. Následoval oběd a mohli jsme vyrazit do Školy v přírodě ve Střelských Hošticích, kde jsme odpoledne hráli různé seznamovací hry, jejichž cílem, stejně jako cílem celého kurzu, bylo dozvědět se o svých spolužácích, co se nám za předešlé čtyři roky zjistit nepodařilo, a co nejvíce se spřátelit. Večerka byla oficiálně v jedenáct, ale to nám ani v nejmenším nezabránilo zůstat vzhůru třeba do tří.
Ponocování se nám však moc nevyplatilo, protože následující den se snídaně podávala už v osm. Dopolední počasí přálo venkovním aktivitám. Svázaní ve dvojicích nohama k sobě jsme hráli fotbal či ve skupinkách stavěli co nejvyšší majáky pouze z nalezených přírodnin, čímž jsme zároveň čistili řeku od naplaveného dřeva. Slunečné horké odpoledne bylo ideální strávit u řeky, abychom večer měli dost sil porazit židložrouta nebo upíry. Nadešel kalný úsvit posledního, třetího dne našeho kurzu a čekala nás spousta práce. Bylo třeba nafotit a upravit podklady k třídní nástěnce a připravit si medailonky s fotkou každého z nás. Ne vše se však stihlo. Ale to nevadí, vždyť na to máme ještě celé čtyři společné roky. A víc než fotky jsou stejně naše vzpomínky, které nám pomohly si utvořit i čtyři paní učitelky (Milena Slavíčková, Zuzana Kostková, Jitka Panušková a Jana Slancová). Tímto bychom jim chtěli ještě jednou za celý teambuildingový kurz poděkovat.
Magdaléna Machková, kvinta

Přečteno: 576x
Vydáno: 6.9.2024



Další články v kategorii

Veletrh vysokých škol pro 3. a 4. ročníky
ŠKOLNÍ E-SHOP
Adaptační kurz 1.0
POZNEJ SPORTY VE STRAKONICÍCH 5.9.2024
Zahájení školního roku